The Green Village

The effect of the Roofclix is intensively tested at The Green Village. The Green Village is located at the TU Delft Campus.

At The Green Village, knowledge and educational institutions, companies, implement and citizens research, receive, validate and demonstrate their sustainable innovations. The Green Village is a low-regulation “open-air laboratory” at the TU Delft Campus with a focus on built environment, where testing can be done at district, street and building level. With access to the innovation ecosystem of TU Delft, science is just around the corner. They live, work and learn.

Roofclix is ​​being tested on the roof of the Office Lab, part of the Climate Quarter. The cooling effect in the building is felt here in one room and people can get acquainted with the system here.

Project Gallery