The Green Village

Op The Green Village wordt het effect van de Roofclix intensief getest. The Green Village is gelegen op de TU Delft Campus.

Op The Green Village onderzoeken, experimenteren, valideren en demonstreren kennis- en onderwijsinstellingen, ondernemingen, overheden én burgers hun duurzame innovaties. The Green Village is een regelluw “openlucht-laboratorium” op TU Delft Campus met een focus op de gebouwde omgeving waar getest kan worden op wijk-, straat- en gebouwniveau. Met toegang tot het innovatie-ecosysteem van de TU Delft ligt de wetenschap letterlijk om de hoek. Er wordt gewoond, gewerkt en geleerd.

Roofclix wordt getest op het dak van het Office Lab, onderdeel van het KlimaatKwartier. Het verkoelende effect op het gebouw wordt hier in één ruimte voelbaar en hier kunnen mensen kennis maken met het systeem.


Project Gallery