top of page

Wij van Roofclix willen bijdragen aan een beter, aangenamer leven – voor de mensen van nu en de generaties na ons. Wij bieden een oplossing die past bij deze tijd, waarmee onze klanten ook een steentje bijdragen aan de verduurzaming van de wereld. 

 

De innovatieve Roofclix zijn ontwikkeld door Sustainable Durable Systems B.V. Samen met zijn collega’s, team van ondernemers, ingenieurs, dakspecialisten en zoons werkt CEO Ton van Ulden aan de ontwikkeling van oplossingen voor het klimaatvraagstuk. 

 

Innovatie  

Tijd en innovatie gaan hand in hand. We moeten constant op de toekomst inspelen en een nieuwe blik werpen op wat er al is. De kleinste oplossingen dragen bij aan de grotere doelen in de wereld, waarbij andersom denken de sleutel is.  

  

Duurzaamheid  

We moeten verantwoordelijkheid nemen voor de toekomst van de aarde en willen samen met anderen ook echt actie ondernemen. Samen moet het lukken als we kennis blijven delen en innovaties omarmen.  

  

Toekomstgericht   

Het is aan ons om de wereld een stukje beter achter te laten dan dat we hem zelf gekregen hebben, zodat volgende generaties zorgeloos kunnen leven.    

  

Vertrouwen  

Wij zijn ervan overtuigd dat we samen in staat zijn om oplossingen te vinden voor de grote klimaatvraagstukken. We vertrouwen er op dat we met innovatieve oplossingen en de wil om te slagen de toekomst van de aarde voor een belangrijk deel naar onze hand kunnen zetten. Wij mensen overwonnen zure regen, leren plastic uit de oceaan scheppen en wekken duurzame energie op. Zo kunnen we ook massaal energie besparen.  

Ton van Ulden.webp
Over ons

CONTACT

World Trade Center Twente

Industrieplein 1, 7533 LL Hengelo

Tel: +31 85-0870420

  • LinkedIn
Wij nemen zo snel mogelijk
contact met u op.
Contact
bottom of page